Dstny Mobilapp- Kontakter

Kontakter

I vyn Kontakter kan du se varje kontakts närvarostatus, samtalsstatus och eventuell anteckning. Listan Alla öppnas som standard, med en separat flik för Favoriter bredvid. Du kan också söka efter kontakter i katalogen.

 

Kommunikationsalternativ

Tryck och håll på en kontakt för att se alla kommunikationsalternativ, inklusive SMS och E-post om tillgängligt.

Tryck på en kontakt för att öppna deras detaljvy.

Markera kontakter

Du kan markera kontakter på följande sätt:

  • Favorit – Kontakten visas i fliken Favoriter.
  • VIP – Låter dig ange specifika samtalsregler för den kontakten.
  • Blockerad – Låter dig ange specifika samtalsregler för den kontakten.

Observera: VIP- och blockerade kontakter kan ha egna samtalsregler beroende på organisationens konfiguration.

 

image-20260714-065212.png
image-20260709-104958.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synkronisering av kontakter – iOS

Du kan synkronisera dina appkontakter till en separat adressbok på din telefon. Telefonen kan sedan slå upp namn under vanliga GSM-samtal som inte går via Dstny-systemet. Profilbilder och e-postadresser kan också visas om tillgängligt.

Konfigurera kontaktsynkronisering

  1. Tryck på Synkronisering och välj ett alternativ.
  2. Av – Stänger av kontaktsynk.
  3. Endast favoriter – Synkar endast dina favoritkontakter.
  4. Alla kontakter – Synkar alla kontakter.

Kontaktsynkronisering kräver att en konfigurationsprofil är installerad på din telefon. När du väljer ett synkalternativ visas en guidad genomgång. Följ stegen på skärmen för att installera profilen.

Viktigt: Kontaktsynkronisering stöds inte på iPad.

Observera: Ditt valda synkalternativ har ingen effekt förrän konfigurationsprofilen är installerad.

 

 

Synkronisering av kontakter – Android

Du kan synkronisera dina kontakter till enhetens lokala adressbok. Telefonen kan sedan slå upp namn under vanliga GSM-samtal som inte går via Dstny-systemet.

Konfigurera kontaktsynkronisering

  1. Tryck på Synkronisering och välj ett alternativ.
  2. Av – Stänger av kontaktsynk.
  3. Endast favoriter – Synkar endast dina favoritkontakter.
  4. Alla kontakter – Synkar alla kontakter.

Bra att veta

  • Synkresultatet kan variera beroende på din organisations inställningar.
  • Om du lägger till information i en kontakt i den synkade adressboken skapas en ny kontaktpost i din standardadressbok. De två posterna visas ändå som en enhetlig kontakt.
  • Om du tar bort profilen tas den synkade adressboken också bort.
  • Om du tar bort appen finns adressboken kvar tills du tar bort profilen.

Uppdaterad

Var denna artikel till hjälp?

0 av 0 tyckte detta var till hjälp